Cyclewala: Cyclewala sigorta acentesini ‘tehdit ediyor’, rezerve edildi | Sure Haberleri

EkoEr

New member

Surat: Eski Kongre Üyesi Aslam dahil beş kişi Bisiklete binme Perşembe günü Limbayat tarafından bir sigorta acentesini bir medikal talebi onaylatmaya zorlamak ve tehdit etmekle suçlandı.
Ancak Cyclewala, Kasım 2022’de meydana gelen olayda yanlış yönlendirildiğini iddia etti.
Cyclewala dışında polis, Aaftab Patel, Saddam, Sharif ve Mohsin Shah’ı Hindistan Ceza Kanunu’nun haksız hapis, zorla itiraf için hapis, haraç, sahtecilik ve diğerleri dahil olmak üzere çeşitli bölümleri uyarınca tutukladı.
Bu konudaki şikayet Kishan tarafından yapılmıştır. Rangwanihayat dışı sigortacılar için çalışan bir doğrulama kuruluşunun çalışanı.
Rangwani şikayetinde, Kasım 2022’de dövüldüğünü ve sanığın ilaç tedavisi için izin almasına yardım etmeye zorlandığını iddia etti. Rangwani, Limbayat’taki bir davacıya gitti ve Aftab ve Saddam’ın araya girip onu baskı altına alması üzerine süreci kurallara uygun şekilde tamamladı. onların talimatlarını takip etmek için.
Rangwani, sanık tarafından kendisine Cyclewala’nın tıbbi iddiaları onaylatmak için böyle bir çalışma yaptığını söylediğini ve onlardan iddiayı onaylatmalarını istediğini iddia etti. “Sitede değildim ve siyasi bir kan davasının parçası olarak hedef alınıyorum. Bu tür faaliyetlere dahil değilim, ”dedi Cyclewala TOI’ye.
Cyclewala, 2022 parlamento seçimlerinde Surat East koltuğundan bir kongre adayıydı.