SURAT: Diamond City CA finallerinde toplam 1.591 öğrenci yarıştı ve bunların 482’si sınavları geçti. CA finalinin her iki grubunda da yer alan 622 öğrenciden 135’i her iki gruptan da geçti. 69 kişi son 1 gruptan gelirken, 45 kişi son 2 gruptan geldi.
Dört öğrenci ilk 50 CA final sınavı adayı arasında yer aldı. Tüm Hindistan Sıralamasının (AIR) Altında, Aakash Her ikisi de 27 gönderildi, Nancy Jain 31, Anuj Mohta Hindistan Yeminli Mali Müşavirler Enstitüsü’nün (ICAI) Batı Hindistan Bölgesel Konseyi’nin Surat şubesi, 35 yaşında ve Parth Doshi’nin 47 yaşında olduğunu söyledi.
CA Foundation’da AIR 25’i ve CA Intermediate sınavlarında AIR 12’yi geçen Bothra, “Denetim kağıdı benim için biraz zordu ve çalışma sırasında molalar verdim, bu da konsantre olmama yardımcı oldu” diyor. Bir tekstil iş adamının oğlu artık tecrübe kazanmak için bir firmada çalışmak istiyor.
Ravi Chhavkharia, CA sınavı için bir öğretmen TOI’ye şunları söyledi: “Genel olarak, CA sınavının sonuçları önceki yıllara göre iyileşti. Bu yıl ülkede daha fazla öğrenci sınavı geçti.”
“Şehrin sonuçları iyi ve her yıl Surat’tan yaklaşık 300 öğrenci sınavlardan geçiyor. Öğrencilerin şehirde daha iyi bir öğrenme altyapısı var” dedi. Nikesh KothariBaşkan, WIRC ICAI Surat Bölümü.