Polis Memurları Kilo Veriyor, Favori Gönderilerini Alıyorlar | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

VADODARA: Kilosu 83 kg’dan fazlaydı ve beş ay önce şehirdeki Varasia polis karakoluna ulaşmak için uzun bir mesafe kat etmesi gerektiğinden büyük stres altındaydı. Ama polis memuru Monica Şah artık mutlu bir polistir. Sadece kilosunu önemli ölçüde azaltmakla kalmadı, aynı zamanda tercih ettiği bir gönderiyi de aldı.
32 yaşındaki Shah, polisin Entegre Sağlık Yönetimi Programına (IHMS) kaydoldu ve burada zayıflayan polisler en sevdikleri görevi alıyor. “Sadece üç ayda 17 kilo verdim ve iyi bir vücut kitle indeksine (VKİ) sahibim. bu yüzden gönderilere baktım Karelibağ Evimin yakınındaki polis karakolu ve izin verildi, ”dedi iki çocuk annesi olan çok memnun Şah.
“Yoga yaptım ve yoga eğitmenimizin bize verdiği diyet planını da uyguladım. Ayrıca düzenli olarak egzersiz yaptım” diye ekledi.
Shah gibi, diğer dört polis memuru da ağırlıklarını sadece üç ayda 15 kg azaltarak 20 kg’a indirdiler ve tercih ettikleri görevleri aldılar.
“Her zaman H bölümünde çalışmak istemişimdir. 89 kilodan 69 kiloya düşürüldükten sonra Harni Polis Karakoluna yerleştirilme talebim kabul edildi. Daha önce Warasia’ya atanan yardımcı müfettiş yardımcısı Bharti Chavda, “En sevdiğim yerde çalışma isteği harika bir motivasyon kaynağıydı ve kilo vermeme yardımcı oldu” diyor.
Suç Dairesi Müfettiş Yardımcısı Kalpesh Vasava ve Gotri polis karakolu memuru Rohit Joshi ayrıca 12 kg’dan fazla kaybettikten sonra favori gönderilerini aldı.
“Yaklaşık 20 diğer memur da ağırlıkları üzerinde çok çalışıyor. Bir yoga eğitmeni, bir diyetisyen ve aynı zamanda bir danışman tuttuk. Geçenlerde polis bhavanında bir spor salonu açtık. Kaybedecek çok kilosu olan polis özel ilgi görüyor ve komitemiz sonuçları her üç ayda bir gözden geçiriyor,” diyor DCP (bölge II) Abhay Soni.
Şehir Polis Komiseri Shamsher SinghPlanı altı ay önce başlatan , şunları söyledi: “Fikir, polisin sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlamaktır. Fit oldukları takdirde hem görevlerini verimli bir şekilde yerine getirebilecek hem de ailelerini fit olmaları için motive edebileceklerdir. Ve gönderme için tercih edilen teşvik işe yarıyor.
Polisin kilo vermesine yardımcı olan yoga eğitmeni Hiral Patel, “Yoga yaparak ve onlara verdiğim sıkı bir diyetle kilo verdiler. Artık sadece bedenleri değil, zihinleri de zinde ve verimli.”