Petrol ve gaz şirketi yöneticilerine karşı aldatma, sahtecilik | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

Vadodara: Özel bir petrol ve gaz şirketinin hissedarı, iki müdürü hile yapmakla suçladı. Dabhoi Polis Karakoluna 11 Rs’lik bir maliyetle yapılan bir şikayette, suçlayıcı Reena Raj Rastogi yönetmen çift Rajiv’e dava açtı Phukan ve eşi Ritisha Goswami, van Conmat yağı ve Gas Private Ltd kalpazanlık ve dolandırıcılıktan.
Rastogi, Conmat’ın yüzde 30 hissesine sahipken, geri kalanı Phukan’a ait. Ratogi şikayetinde Phukan ile birlikte yaklaşık dört yıl önce Conmat Oil arazisinde yeni bir şirket kurduklarını söyledi.
Yaklaşık dört ay önce, Phukan’ın Conmat Oil’den garanti vererek yeni bir şirket için kredi aldığını öğrendi, ancak bunu ona bildirmedi. “Phukan ve Goswami’nin 2020’de yeni işleri için bir krediye ihtiyaçları vardı, ancak teminat olarak hiçbir varlıkları yoktu. Bu nedenle Conmat Oil’den bir garanti verdiler. Sanık ikilisi 12 Mart 2020’de bir araya geldiler ve tutanakta benim hazır bulunduğumu ve krediye onay verdiğimi gösterdiler. Ancak o sırada Hindistan’da değildim, bu yüzden herhangi bir şeyi onaylamam söz konusu değil” dedi. Ayrıca sanığın tutanakları Bank of Baroda’nın yeni şirketi için 9.41 Rs’den fazla kredi almak için kullandığını söyledi. “Sanık Temmuz 2022’de bir toplantı daha yaptı ve ben o toplantıda bulunmamama rağmen yine hazır bulundum. Dakikaları 11.49 Rs değerinde ek bir kredi almak için kullandılar. Rastogi polise, ikilinin kendisine Conmat Oil adına alınan kredi hakkında bilgi vermediğini de sözlerine ekledi.