Öğretmenler, tüm transfer isteklerini 15 Aralık’tan önce Deo’ya gönderin | Ranchi haberleri

MarMe

New member
RANCHI: Sertifikalı öğretmenler, okulun eğitim ve okuryazarlık departmanı tarafından talep edildi. Göndermek ilgili ilçe eğitim yetkililerine transfer edilmek üzere başvuruları ve detayları.
Göre Ortak Mezun eğitimli öğretmen 2016 Müsabaka Sınavı ile programsız ilçelerde atanan ve görev yapan lisanslı öğretmenler, gönüllü kadrolu atama başvurularını belirtilen formatta yapmaya yönlendirilir.
Halihazırda tarifeli olmayan bir ilçede görevlendirilen ve planlanan ilçelere nakledilmek isteyen öğretmenlerin 15 Aralık’a kadar mevcut ilçe eğitim görevlisinin ofisine başvuruda bulunmaları gerekir. Bu özellik bir kez kullanılabilir. Ancak mevcut atama yapılan ilçede kalmak isteyen öğretmenlerin başvuru yapmasına gerek yoktur.
K Ravi Eğitim sekreteri Kumar, “Tüm bölge yetkililerine transfer portalını ve öğretmen transferiyle ilgili stratejik verileri güncelleme talimatı verildi. Öğretmen kitabı veri tabanı yakında güncellenecek.”