Msu, Macaristan Üniversite Güzel Sanatlar için Mou’yu İmzaladı | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

Vadodara: MS Üniversitesi’nde Salı günü var MoU Budapeşte’deki Macar Güzel Sanatlar Üniversitesi (HUFA) ile ortak eğitim ve kültür işbirliğini teşvik etmek.
MoU’nun imzalanması için Salı günü MSU’nun Uluslararası İlişkiler Ofisi (OIA) tarafından bir toplantı düzenlendi. Dr István Eros, HUFA Rektörü, MSU Rektör Yardımcısı Profesör VK SrivastavaOIA direktörü profesörü Danimarkalı Patelmüdür yardımcısı Dr. Vanisha NambiarJayram Poduval ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Dr. Rajesh Kelkar da programa dahil edildi.
Patel, “Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, profesörler ve teknik personel arasında akademik değişim için Mutabakat Zaptı imzalandı” dedi.
“MoU ayrıca görsel sanatlar ve grafik tasarım alanında eğitim ve araştırma kalitesinin iyileştirilmesine katkıda bulunmak için öğretim ve araştırma personeli değişimini teşvik etmeyi ve kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. İşbirliği aynı zamanda konferanslara, forumlara, kültürel etkinliklere, etkinliklere, konserlere, festivallere ve ortak projelere katılımın yanı sıra uluslararası hareketliliğin tanınmasının iyileştirilmesini desteklemeyi hedefliyor” dedi.