Jharkhand, Dhanbad’da çok katlı bir binada çıkan büyük yangında 14 kişi kömürleşmiş, çok sayıda kişi yaralandı | Ranchi haberleri

MarMe

New member

DHANBAD: Jharkhand’s’ta çok katlı bir binada çıkan büyük bir yangında en az 14 kişi öldü ve çok sayıda kişi yaralandı. Dhanbad Salı akşamı

Jharkhand’daki #Dhanbad’da bir apartman dairesinde büyük bir yangın çıktı. Kurtarma operasyonu sürüyor. (ANI) https://t.co/uqgz0gjV4k

— TOI Ranchi (@TOIRanchiNews) 1675181133000
ANI haber ajansının Dhanbad’ın komiser yardımcısı tarafından aktarıldığına göre, “Büyük yangında 10 kadın ve üç çocuk da dahil olmak üzere 14 kişi öldü. Bölgede kurtarma operasyonu hala devam ediyor.”
“Yangında 14 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. Bir düğün törenine katılmak için dairede birkaç kişi vardı. Yangının nedeni henüz bilinmiyor. Kurtuluşa odaklanıyoruz. Yaralılar yakındaki bir hastaneye nakledildi” dedi.
Yangın, başkent Ranchi’ye yaklaşık 160 km uzaklıktaki Dhanbad’ın Joraphatak bölgesindeki Ashirwad Kulesi’nde saat 18.00’de çıktı.
Üst düzey polis memurlarıyla birlikte olay yerindeki operasyonu izleyen Dhanbad Komiser Yardımcısı Sandeep Singh, PTI’ye ölü ve yaralıların kesin sayısının henüz belirlenmediğini söyledi.
Üst düzey bir polis memuru, “Birkaç kişinin gözaltına alındığı bildirildi” dedi.
Jharkhand başbakanı Hemant Soren, yangının yol açtığı can kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

प sos को घड़ी प करने की को विकट घड़ी ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। की को को दे ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। की की ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। की को ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। की को क ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।। ।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।।।। ।।।।।।।।।। Daha fazla bilgi… https://t.co/QTyaaIaD7y

— Hemant Soren (@HemantSorenJMM) 1675183080000
CM, “Dhanbad’daki Ashirwad Tower apartman yangınında can kaybı çok üzücü. Yönetim hızla müdahale ediyor ve yaralılara tıbbi yardım sağlıyor. Durumu yakından izliyorum.”
(Daha fazla detay bekleniyor)
İzlemek İzleyin: Jharkhand, Dhanbad’da çok katlı bir binada büyük bir yangın çıktı, çok sayıda kişi öldü