Ranchi: JMM’nin sapkın Borio’su hakkındaki karar MLA lobi kenevir Cuma günü, Birlik İçişleri Bakanlığı’na kendisi için ekstra güvenlik talep eden bir mektup yazdığını söyledi.
Bir haber kuruluşuna konuşan kıdemli JMM siyasetçisi, CNT ve SPT yasalarının etkili bir şekilde uygulanması için yürüttüğü kampanyayla birçok insanın tüylerini diken diken ettiği için güvenliğinden endişe ettiğini söyledi. “Bürokratlarla el ele çalışan kara köpekbalıkları tarafından arazi alınıyor. Ben onların hedefiyim. Bu nedenle güvenliğimi artırmak çok önemli” dedi.
Hembrom, Başbakan Hemant Soren ile Godda ve Sahibganj’ın komiser yardımcılarına başvurduğunu ve ek güvenlik istediğini söyledi. Ancak taleplerim karşılanmadı. Sonunda polise gittim ama onlardan bir yanıt alamadım. Bu yüzden merkeze yaklaşmak zorunda kaldım” dedi.
Ancak MLA, yasadışı madencilik de dahil olmak üzere çeşitli konularda eyalet hükümetine karşı konuştu. Santhal ParganaParasnath tartışması, PESA yasalarının uygulanmaması ve 1932 Khatiyan tabanlı yerel nüfus tanımı JMM liderliği, temasa geçildiğinde TOI’nin çağrılarına yanıt vermedi.