Gumla Devlet Okulu İyileştirilecek | Ranchi haberleri

MarMe

New member
GUMLA: Birkaç yıl önce SS+2 okuluna dönüştürülen bölgenin en eski SS Lisesi, şimdi eğitimde bir mükemmeliyet merkezi haline geliyor.
Rahul Sharma, merkez prabhari Gümle’nin iddialı ilçesi yetkilisi okulu ziyaret etti. Yeni hamle, okulu en son teknolojilerle donatmayı amaçlıyor. 1.500’den fazla öğrenci kayıtlıdır.
“Yeni bir okul binasına sahip olan SS+ 2 okulunda, Sharma ve Gumla DC arasında tartışıldığı gibi, üst katta ek sınıflar, dört laboratuvar, akıllı sınıflar ve kampüsün merkezinde bir açık alan olacak. Sushant Gaurav Cuma günü burada bir yetkili, “Okulu ziyaretleri sırasında” dedi.
Daha fazla derslik ihtiyacının yanı sıra, yeterli öğretmen eksikliğinin de burada büyük bir sorun olduğunu sözlerine ekledi. “Eğitim, beceri geliştirme, sağlık, tarım ve geçim sektörlerinde ilçe hızlı sonuç verebilecek programlar yürütüyor. simdega Jharkhand’ın diğer bölgelerine kıyasla eğitimde daha iyi durumdalar,” dedi Sharma.
DC, “Kırsal ve yoksul öğrencilerin başarılı olabilmesi için ilçenin ana eğitim merkezini iyi bir eğitim merkezine dönüştürmek için adımlar attık.” dedi.