Gujarat: Posterde piruetler, dansçılar Kongre MLA Rajendrasinh Parmar’ı çorbaya attı | Vadodara haberleri

EkoIte

Member
VADODARA/ANAND: Kongre MLA’sı Borsad’dan, Rajendrasinh ParmarCumartesi günü, arka planda Parmar’ın posterlerinin görülebildiği bir sahnede Gujarati türküleri eşliğinde dans eden dansçıların videolarının viral olmasıyla itibarını yitirdi.
Videolarda, arka planda Parmar’ı destekleyen pankartlarla süslenmiş sahnede duran iki dansçı için yerel halktan büyük bir grubun tezahürat yaptığı görülüyor. Kongre sahne etrafında bayraklar.
Videoların, Cuma gecesi Davol’un Borsad taluka köyündeki bir mandıra binasının yakınında düzenlenen mitingden ortaya çıktığı bildirildi.
Videolar viral hale geldikten sonra Parmar programdan uzaklaştı. Parmar, “Taraftarlarımın ve arkadaşlarımın seçim kampanyası etkinliğini düzenledikleri doğru. Oraya saat 21:30 civarında gelmiştim ama mekana vardığımda dansçı yoktu” dedi.
Arkadaşlarının kendisini desteklemek için bir müzik programı düzenlediklerini söylediğini söyledi. “25 yılı aşkın süredir kamusal hayatın içindeyim. Bu tür programlara hiç katılmadım ve bu tür etkinlikleri desteklemedim. Dansçıların anılacağına dair en ufak bir ipucu alsaydım, oraya kampanya için bile gitmezdim. adının ilk kez böyle bir tartışmada su yüzüne çıktığını da sözlerine ekledi.