Gjepc, Laboratuarda Yetiştirilen Elmasların 3 Günlük Gösterisine Ev Sahipliği Yapıyor | Sure Haberleri

EkoEr

New member

Surat: Değerli Taş ve Mücevherat İhracatını Teşvik Konseyi (GJEPC), 5-7 Nisan tarihlerinde şehirde laboratuvarda yetiştirilen elmas alıcılarının üç günlük bir toplantısına ev sahipliği yapıyor.
İlk girişimde 30 katılımcıya bir platform sağlanacak ve GJEPC tarafından çeşitli eyaletlerden ve yurt dışından alıcılar fuara katılmaya davet edilecek.
Desteklemek için Birlik bütçesindeki son duyuruların ardından LGD üretim, GJEPC şehirdeki iş ve üretimi teşvik etmek için girişimi planladı. “Türünün ilk örneği ve LGD endüstrisine büyük bir destek olacak. Alıcılar ve satıcılar aynı platformda buluşabilir” dedi. Vijay Mangukiyabölge başkanı, GJEPC.
Etkinlik süresince katılımcılar, LGD üretim birimlerini de ziyaret edecek.
“İlgilenenler şehirdeki üretim birimlerine götürülüyor. GJEPC LGD Komitesi Başkanı Smit Patel, etkinliğe tüm LGD değer zincirinden temsilcilerin katılmaya devam edeceğini söyledi.
“Mevcut zamanlarda, LGD endüstrisi, bir dizi işçiye istihdam sağlamada önemli bir rol oynamaktadır. Indian Diamond Institute başkanı Dinesh Navadiya, etkinlik aynı zamanda yeni işlerin oluşmasına da yardımcı olacak” dedi.