Gati Shakti Üniversitesi İlk Somutlaşmasını Gerçekleştirdi 23 | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

Vadodara: Kanunla kurulmuş merkezi bir üniversite olan yeni kurulan Gati Shakti Vishwavidyalaya (GSV), ilk teknoloji ve yönetim festivali olan Epitome 23’ü kutluyor.
İki günlük kutlama, 25 ve 26 Mart tarihlerinde şu anda Ulusal Hint Demiryolları Akademisi’nde bulunan GSV kampüsünde gerçekleştirilecek.
Profesör Manoj Choudhary Pazartesi günü burada medya mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, “Epitome’23, Hindistan’ın lojistik ve taşımacılık endüstrisinin geleceğini eninde sonunda güçlendirecek benzersiz fikir ve yeniliklerin örneklerini sergileyecek.” dedi.
Hackathon’lardan atölyelere (NIRMAN, etik bilgisayar korsanlığı, MATLAB ile simülasyon) kadar uzanan 20’den fazla etkinlikle, festivalde aynı zamanda alanlarda önde gelen konu uzmanlarından konuk dersler de yer alacak. Ayrıca partinin bir parçası olarak teknik oyunlar ve bir yönetim toplantısı yapılacak.
“Epitome, genç beyinlere teknoloji, yönetim ve girişimcilik kültürünü ve füzyonunu aşılamak ve onlara bugün Hindistan nakliye ve lojistik endüstrisinin karşı karşıya olduğu sorunları çözmeleri için ilham vermek için mükemmel bir yer” dedi.
Airbus, IBM ve Ultratech gibi sektörün önde gelen oyuncuları partiyi destekliyor. “Açılış konuşmaları yapacaklar ve teknolojilerini ve üniversitemizle işbirliği potansiyellerini gösterecekler” dedi.
“MSME de dahil olmak üzere üst düzey hükümet sektörü temsilcileri, iki gün boyunca bir dizi oturumda görüşlerini sunacak” dedi ve kutlamaya çok sayıda uzman ve delegenin yanı sıra 700’den fazla öğrencinin katılmasının beklendiğini de sözlerine ekledi. üniversite .
GSV, Demiryolları Bakanlığı tarafından desteklenen merkezi bir üniversitedir ve ulaşımla ilgili eğitim, çok disiplinli araştırma ve eğitime odaklanma yetkisi ile benzersiz bir üniversite olarak geliştirilmektedir.