Ex-padra Mla, Baroda Süt Ürünleri Şefi olarak görevinden ayrıldı | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

Vadodara: eski Padra MLA Dinesh Patel namı diğer Dinu Mama, popüler olarak bilinen Baroda Bölgesi Kooperatif Süt Üreticileri Birliği Limited Şirketi’nin (BDCMPUL) başkanı olarak Pazartesi günü istifa etti. Baroda Süt Ürünleri.
İstifasını Baroda Süt’ün yönetim kuruluna hitaben yazdığı mektupla bildirdi. Yönetim kurulu üyelerinden istifasını kabul etmelerini istedi ve kararı gönüllü olarak verdiğini söyledi.
Dinu Mama, ilk olarak 2006 yılında Baroda Dairy’nin direktörlüğüne seçildi. Daha sonra 2006 ve 2007 yılları arasında bir yıllık dönem için Süt Başkan Yardımcısı seçildi.
2008-2009 yılları arasında tekrar Başkan Yardımcılığına seçildi. Ağustos 2014’ten günümüze mandıra başkanıdır.
Tüzüğe göre, mandıranın başkan yardımcısı GB Solanki, kurul tarafından yeni bir başkan ve başkan yardımcısı seçilinceye kadar başkan vekili olacak.
Baroda Süt’ün 2,5 yıllık yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcılığı bu yılın Haziran ayında sona eriyor.
Kendisi yorum yapmak için müsait olmasa da, Dinu Mama’nın yakın arkadaşları, BJP’nin kendisini reddetmesinin ardından bağımsız aday olarak yarıştığı son parlamento seçimlerinde mağlup olmasının ardından ahlaki gerekçelerle başkanlıktan istifa etme kararı aldığını söylediler. Bir bilet.
Dinu Mama, Padra seçim bölgesinden iki kez BJP MLA olarak görev yapmıştı. BJP’nin az farkla kazanan Chaitanyasinh Zala’yı kullanmaya karar vermesinin ardından 2022’de bağımsız aday olarak yarıştı. Bağımsız olarak adaylığını sunduktan sonra, eski MLA BJP’nin birincil üyesi olarak istifasını sundu.