Ev Tersine Çevirme – 100.000 £ 'lık Başkent ile Başarı

EkoIte

Member
mülk
Boşanmadan sonra 100.000 £ – “Ev Tersine” başlıyor

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

“Ev Tersine”: Alexandra Fidoe boşanmadan 100.000 £ ile atlamaya cesaret ediyor. Harap evleri satın alıyor, yeniliyor ve görkemli kazançlar yaratıyor.

2019'da Alexandra Fidoe kocasından ayrıldı. Ortak evin satışından itibaren 100.000 £ aldı, ancak çatıyı başının üzerinden kaybetti ve iki çocuğa bakmak zorunda kaldı. En bariz karar, parayı yeni bir ev için peşinat olarak kullanmak ve pazarlamada eski işinize geri dönmek olacaktır.

Kısa bir süre önce bu mesleği çocuklar için daha fazla zamana sahip olmak ve ebeveynlerini evini yenilemede bir proje yöneticisi olarak desteklemekten vazgeçmişti. Ama eski duvarların açılmasından etkilendi. Bu yüzden farklı karar verdi. Emeklilik hizmeti ve şirket arabası ile güvenli bir kalıcı pozisyon yerine, risk almaya cesaret etti: emlak endüstrisine girdi, daha kesin olarak SO -Constured “House Floting” in bölümüne girdi. Bu, harap evlerin olumlu satın alınması, ardından bir yenileme ve yeniden satış – ideal olarak görkemli bir kârla.

Yönetici olarak deneyim

“Cesurdu, insanlar inşaat sektöründe kırılmaya devam ediyor,” dedi “Telegraph”. Ebeveynlerinin önünde inşaat deneyimi yoktu, ancak gıda endüstrisinde yönetici olarak çalışmayı projelendirmeye alışıktı. 1930'lardan kalma bir inşaat olan ebeveynlerinin yarı müstakil evinin yenilenmesinde gayrimenkul ile ilk deneyim kazandı. Bu zorluksuz değildi: Ev daha önce bir Messie tarafından yaşanmıştı ve arazilerin odaları ve arazileri buna göre. Buna ek olarak, yenileme için bir şirket yoktu. “Köyden araba ile sürdüm ve her inşaat işçisine şantiyemde çalışmak isteyip istemediğini sordum.”

Konut sıkıntısı
Çılgın insanlar gibi çalışın – bu yüzden herkes kendi evlerini karşılıyordu

Konum karar verir

Ailesi evi kârla satabildi. Bu bir temel taşı koydu. Sonra, Fidoe kendini vurdu. Ondan önce, piyasa fiyatının altında – kendisi ve çocukları için bir ev kiralamıştı. Çiftlik evi büyük bir topluluğun parçasıydı ve Fidoe, binaların yenilenmesini desteklediği için ucuz bir kira aldı. “Ev sahibi, yenileme tamamlandıktan sonra kirayı artıracağını söyledi, ancak bunu yapmadı. Bunun yerine, iyi kiracılar olduğumuz için istediğimiz sürece kalabileceğimizi söyledi.” Leicestershire'daki memleketi Hinckley'de kendi tesisini aradı. Taktiği basitti: karşılayabileceği en iyi caddede en kötü evi arıyordu.

“Şimdiye kadar yenilendiğim en harap ev olan bir bungalov aldım. Kış aylarında sık sık iyi iş yaptığınızda satın aldım.” Üç ay içinde kırık kabini bir mücevher parçasına dönüştürdü. “İnsanlar telefon numaralarını kapıdan uzattı – iyi bir sokakta yenilenmiş bir bungalov talebi çok büyüktü.” Bu iyi gitti, bir sonraki proje daha az. Satış sürüklendi – her ev parkurunun kabusu. Geliştirici olarak finansmanı, uzun vadeli bir ipotekten önemli ölçüde daha pahalıydı.

Eski kesimhane

Bu, her şeyi tekrar bir karta koymaması ve pahalı geçici finansmandan uzaklaşmaması için bir çıraklıktı. “Satın Alma” dan bu modelde ucuz bir ipotek hızla emebileceği için “satın almak” için değişti.

Mevcut projesi, dört daire inşa etmek istediği eski bir Victoria mezbahası. Ancak evlerin açmak, popüler dizinin “House Flipper” üzerinden önerdiği bir zevk değildir. “Birçoğu şöyle diyor: 'Çok para getirdiği için bir mülk geliştiricisi olmak istiyorum', ama perde arkasında zor iş var.” Fidoe, müzakerelere güven veren kurumsal dünyadaki deneyiminden yararlandı.

Kendi yenilemeniz için devletten para: Bu mümkün.

Finansman programını şimdi güvence altına alın
Devletin yenilemeniz için nasıl ödeme yapmasına izin verilir

Almanya'da Çeviren Ev

Almanya'da başka koşullar da var. Büyük Britanya'daki vergi çerçevesi daha iyi, oyunun bürokratik kuralları daha rahat. Köprü kredileri almak daha kolaydır ve dinamik emlak piyasası çevirme eğilimi konusunda olumludur. Almanya'da ise spekülasyon vergisi ve üç satıştan sonra beş yıl içinde bir işletmeyi zorlayan üç nesne sınırı Fidoes modeli yapıyor. Ayrıca gayrimenkul transfer vergisi ve acil durum ücretleri gibi yüksek ek maliyetler de vardır. Daha katı bina düzenlemeleri ve daha pahalı zanaatkarlar, imkansız olmasa bile Viktorya mezbahası gibi bir projeyi yükleyeceklerdi.

Doğru an, kocasından ayrılma Alexandra Fidoe için de çok önemliydi. “Boşanırsanız, her şeyden kaçınırsınız. İlk mülk benim için bir tür kaçıştı. Ama rahatsız hissetmek büyümenin anahtarıdır.”

Kaynaklar: Telegraph, Alex Fidoe Property

KRA