Eğitim Departmanı Öğretmenlerin Sorunlarını Ele Almak İçin Kamp Düzenledi | Ranchi haberleri

MarMe

New member

Ranchi: Okulun eğitim ve okuryazarlık departmanı, bölge merkezindeki öğretmenler ve öğretim dışı personel ile sorunları çözmek için 20 Şubat’ta bir şikayet duruşması düzenleyecek. Kamp, izin, emeklilik, bahşiş, tıbbi yardımlar vb. konuları ele almak için düzenlenir.
İlçe Milli Eğitim Müdürü (DEO) Akash Kumar, “Girişim, ilkokul ve ortaokul öğretmenleri ve öğretim dışı personelin karşılaştığı sorunları ele almak için gerçekleştirildi. Öğretmenlerin kampa katılmaları teşvik edildi.”
Genel Sekreteri Akhil Jharkhand Prathmik Şişak Sangh, Rammurti Thakur, şunları söyledi: “Eğitim departmanının bu tür kamplar düzenleme kararı takdire şayan. Bu tür kamplar düzenli olarak yapılırsa öğretmenlerin sorunlarını çözmelerine yardımcı olur.”
“Kredi, ihtiyat ve izin sorunları da dahil olmak üzere tüm sorunlar kampta çözülecek. Daha önce, çözülmemiş sorunları tartışmak için yetkililerin ofislerini düzenli olarak ziyaret ediyorduk. Ek olarak, eyaletteki öğretmenlerin çoğunluğu, hizmetleri onaylanmadan oldukça uzun bir süredir istihdam edildiklerinden, önce çözülmesi gereken hizmet sorunlarının teyidine sahiptir. Ayrıca tanıtımla ilgili konuyu da görüşeceğiz” diye konuştu.