Deo: Deo, sınav merkezlerinin yakınında metro çalışmasının durdurulmasını istiyor, yazıyor Collector, Police | Sure Haberleri

EkoEr

New member

SURAT: Eğitim departmanı yetkilileri, Salı günü başlayacak kurul sınavları sırasında şehirdeki metro çalışmasının sınav merkezlerinin yakınında durdurulmasını sağlamalarını toplum polisi ve polisten istedi.
“Sınav merkezleri civarındaki metro çalışmasının sınav saatlerinde durdurulmasını kaymakamlığa ve polise rica ettik. Surat İlçe Milli Eğitim Müdürü Dipak Darji, “Öğrencilerin gürültüden rahatsız olmamasını istiyoruz” dedi.
Kent genelinde devam eden metro çalışmaları birçok ana yolu kapatıyor. Ayrıca, çeşitli iç yollar, yönlendirmeler nedeniyle kapalı veya çok meşgul. Normal bir günde, birkaç yerde yoğun saatlerde trafik sıkışıklığı olur. Sınavlar sırasında trafiğin daha da artması muhtemeldir.
Şehir trafik polisi, binlerce öğrenci sınav merkezlerine gidip geleceği için trafiğin sorunsuz akışını sağlamak için stratejik yerlerde ek bandobalar oluşturdu. Polis, öğrencilerin trafikte sıkıştıklarında sınav merkezlerine ulaşmalarına yardımcı oluyor.
Surat ili ve ilçesinde 10. sınıf ve 12. sınıf sınavlarına toplam 1.60 bin öğrenci kayıt yaptırırken, 10. sınıf, 12. sınıf genel akışına 90.165 öğrenci, 55.422 öğrenci ve bilim akışına 14.951 öğrenci kaydoldu.
12 bölgeye ayrılan ilçede 87 merkezde 544 binada sınavlar yapılıyor. 5.301 blokta koltuk yapıldı. Tüm merkezler CCTV gözetimi altındadır.
“Bölge bazlı dağıtım merkezleri kurduk. Sınav materyalleri, merkezlere zamanında ulaşabilmesi için bölgelerden yetkililere dağıtılacak” dedi.