Bu başarılı MLA’nın arkasındaki 2 kadın – kadın! | Vadodara haberleri

EkoIte

Member
VADODARA: Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Ama eğer biri bu kabile sosyetesine yeni giren gibi iki güvenilir kadının desteğine sahipse Dediapada’dan MLA, başarı onu nasıl başarısızlığa uğratabilir? Tanışmak Chaitar VasavaGüney’de kazanan tek AAP adayı Gujarat kabile kemeriiki karısı ve bütün bir ailesi olan, sadece bir arada kalmakla kalmayıp aynı zamanda bir ekip olarak da çalışır.
Bir kabile koltuğu olan Dediapada’da yaklaşık 40.000 oyla kazanarak tarih yazan Vasava, “Eşlerim bir ekip olarak çalıştı ve zaferimde bana çok yardımcı oldular. Ben kampanya yaparken yorulmadan çalıştılar ve birçok şeyi ayarladılar” dedi. .
Bir zamanlar Bhartiya Kabile Partisi’nin (BTP) kendi bölgesinde popüler bir lideri olan Vasava, bir AAP biletiyle anketlere katılmak için partiden ayrıldı. Vasava’nın kampanyası, rakipleri BJP ve Kongre’den farklı olarak yıldız bir kampanyacı görmedi. Vasava, on yılı aşkın bir süre önce kabile topluluğu için çalışmaya başladı ve 2014 yılında BTP’ye katıldı. BTP başkanı Chhotu Vasava’nın oğlu Mahesh’in Dediapada’daki zaferinde kilit rol oynadı.
Dediapada’ya bağlı Bogaj köyü sakini, “Devlette bir işim vardı ve eşim de devlet kurumlarında çalışıyordu. Ancak aşiretlerin refahı için çalışmak üzere işimden ayrılmaya karar verdim” dedi. Shakuntala ve Varsha daha sonra işlerini bıraktılar ve son yıllarda Vasava’nın siyasi hırsını desteklemeye başladılar. Shakuntala, Dediapada’daki Panchayat ilçesinin başkanıydı ve hatta birkaç kez yerli kadınları desteklemek için gösteriler düzenlemekten mahkum edildi.
Vasava, yaklaşık 13 yıl önce Shakuntala ile evlendi ve iki yıl sonra Varsha ile evlendi. 34 yaşındaki üç çocuk babası, “Üçümüz birlikte okuduk ve Shakuntala ve Varsha her zaman iyi arkadaş oldular. Hep birlikte mutlu bir aile olarak kalıyoruz. Shakuntala’dan bir, Varsha’dan iki çocuğum var” dedi.
Shakuntala Vasava, “(Vasava’nın) zaferini garantilemek için son iki aydır çok çalışıyoruz. Parlamento seçimleri öncesinde kampanya planlarımızı belirlemek için düzenlenen birçok toplantıya katıldım” dedi. Varsha ayrıca Shakuntala’nın duygularını yineledi ve kocasını her zaman destekleyeceğini söyledi.