Bhu Vc, Geliştiricileri ve Girişimleri Vurgulayan Yıllık Mektubu Yayınladı | Varanasi Haberleri

MumuOner

New member
Varanasi: Ofisinde bir yılı tamamlamadan altı gün önce, Banaras Hindu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Sudhir K Jain liderliğinde üniversitede meydana gelen gelişmelere ilişkin tüm ayrıntıları ve güncellemeleri içeren yıllık mektubun ilk baskısını yayınladı.
VC, yıllık mektubu e-postası aracılığıyla dağıtarak, BHU ailesi adına insanlara Yeni Yıl diledi ve “7 Ocak 2022’de BHU’daki ofisime geldim. Yolculuk bir ayrıcalıktı ve size 2022’nin önemli olaylarının bir özetini sunmak benim için bir zevk.”
“Bu yıl, Teach For BHU Bursu, Sarvepalli Radhakrishnan Stajı ve Uluslararası Seyahat Hibe Programı vb. dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, örnek başarıyı beslemek ve ödüllendirmek için çeşitli girişimler başlattık” dedi.
Jain, “Yıl boyunca Varanasi’deki Akhil Bharatiya Shiksha Samagam ve kampüsümüzde bir ay süren Kashi Tamil Sangamam dahil olmak üzere birçok büyük etkinliğin düzenlenmesine de dahil olduk” dedi.
BHU’yu Mahamana Pandit Madan Mohan Malviya’nın dünyaya inanılmaz bir armağanı olarak nitelendirerek şunları söyledi: “Artık bir ‘Azizlik Kurumu’ olarak, fırsatların ve sorumlulukların eşit derecede içimizde olduğunun farkındayız.
İnsanların BHU’ya duyduğu sevgi ve iyi niyet, kişisel olarak benim için aydınlatıcı oldu.
Yıl boyunca, mezunlarımızın ve hayırseverlerimizin büyük veya küçük katkılarda bulunmalarını sağlayan Mahamana Yıllık Fonu ‘Pratidana’yı başlattık.
Yıllık mektupta, tüm girişimlerden ve gelişmelerden kapsamlı bir şekilde bahsetti.