Varanasi: Banaras Hindu Üniversitesi Yönetim Enstitüsü’nden MBA son sınıf öğrencisi Shreyash Jaiswal seçildi ve Fast Retailing Co Ltd – Uniqlo tarafından yıllık 5.800.000 JPY’lik bir paket teklif edilecek, bu da yılda 35 lakh Rs’den fazlaya eşdeğer, Japonya’nın önde gelen perakende grubu. BHU sözcüsüne göre seçim, Banaras Hindu Üniversitesi ile şirket arasında imzalanan MoU’nun önemli bir parçası olan Küresel Yönetim Programı kapsamında yapıldı.
BHU, bu yılın başlarında Fast Retailing-Uniqlo, Japonya ile öğrenci odaklı bir mutabakat zaptı imzalamıştı. giyim devi.
Shreyash, uluslararası iş ve endüstri senaryosu ve küresel pazar uzmanlarıyla oturumlar hakkında bilgi edinmek için Japonya’daki beş günlük Küresel Yönetim Programına seçilen üç öğrenciden biriydi. tnn
BHU, bu yılın başlarında Fast Retailing-Uniqlo, Japonya ile öğrenci odaklı bir mutabakat zaptı imzalamıştı. giyim devi.
Shreyash, uluslararası iş ve endüstri senaryosu ve küresel pazar uzmanlarıyla oturumlar hakkında bilgi edinmek için Japonya’daki beş günlük Küresel Yönetim Programına seçilen üç öğrenciden biriydi. tnn