Vadodara: Baroda Kriket Derneği (BCAGeçen yıl görevinden uzaklaştırılan eş sekreter Parag Patel derneğe Salı gününden itibaren işe geleceğini belirten bir e-posta göndermiş, dernek bu teklifi reddetmişti.
Patel, BCA çalışanlarını zihinsel olarak taciz ettiği iddiaları nedeniyle geçen yıl Ağustos ayında görevinden ve apeks kurulundan uzaklaştırıldı.
“Beni görevden uzaklaştırdıkları maddede, soruşturmanın altı ay içinde yapılmaması halinde açığa almamın sona ereceği belirtiliyor. Altı aylık süre Şubat ayının ilk haftasında sona erdi ancak BCA herhangi bir soruşturma yapmadı. Bu yüzden işe gitmeye ve kişisel eşyalarımı ofisimden almaya karar verdim, ”dedi Patel TOI’ye.
“Ancak BCA yönetimi, işe gitmememi veya ofisimi ziyaret etmememi isteyen e-postama yanıt verdi. Yardım Komiserine başvurduğum için araştırmadıklarını söylediler. Bu çok saçma. Görevden uzaklaştırıldım ve BCA tarafından herhangi bir soruşturma yapılmadı” dedi Patel. Çatışmayı önlemek için BCA’daki ofisini ziyaret etmeyeceğini de sözlerine ekledi.
Mevcut yönetimin görev süresi 26 Şubat’ta doluyor ve Patel, kişisel eşyalarını toplamak istediğini söyledi. Geçen yıl Ağustos ayında, iki kadın çalışanın kendilerini zihinsel olarak taciz ettiğinden şikayet etmesi üzerine açığa alındı, ancak Patel iddiaları reddetti. BCA’nın işleyişi hakkında birçok soru yönelttiği için askıya alındığını söyledi.
Patel ayrıca birkaç gün önce mevcut BCA başkanı Pranav Amin’in uygunluğunu sorgulayan bir e-posta yazmıştı. Patel, üst konsey üyelerinin makam sahibi kategorisine girdiğini ve bu nedenle konseydeki görev süresinin azami dokuz yıl kuralına girdiğini söyledi.