Baroda Süt Ürünleri: Şimdi Baroda Süt Ürünleri Başkan Vekili İstifa Etti | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

VADODARA: Sadece bir ay sonra Dinesh Patel namı diğer Dinu Mama, popüler olarak bilinen Baroda Bölgesi Kooperatif Süt Üreticileri Birliği Limited’in başkanlığından istifa etti. Baroda Süt Ürünlerişimdi mandıra GB’nin başkan yardımcısı Solanki da istifasını sundu.
Dinu Mama geçen ay başkan olarak istifa ettikten sonra, Solanki süt ürünleri birliğinin başkan vekilliğine atandı. İlçe sütçüler birliğinde siyaset, Savlı’nın BJP MLA’sından bu yana kaynıyor Ketan Inamdar işe alım sürecinde yolsuzluk ve kayırmacılık iddialarıyla süt yönetim kurulu üyelerine karşı bir dizi iddiada bulundu.
Inamdar, mandıranın dışında bir ‘dharna’ düzenlemekle tehdit ettikten sonra, yönetim kurulu üyeleri pozisyonlarını netleştirdi. Ama BBP’li MLA Pazartesi günü mandırada sembolik bir protesto düzenlemişti.
Ancak Solanki, başkan vekili ve başkan yardımcılığı görevinden gönüllü olarak istifa etmeye karar verdiğini söyledi. Görevden ayrılma kararını açıklarken medya mensuplarına “Ne BJP’den ne de herhangi bir MLA’dan üzerimde kesinlikle bir baskı yok” dedi. Ancak, süt ürünleri birliğinin müdürü olmaya devam edecek.
“Baroda Süt’ün büyümesi gerektiğine yürekten inanıyorum. İstifam mevcut duruma bir miktar barış getirecekse, istifa etmeliyim” dedi.
Bekleyen politika kararlarıyla ilgili olarak, yeni başkan ve başkan yardımcısının gelecekteki kararlara itiraz etmesi gerektiğini söyledi.