Baroda Süt Ürünleri Başkan Vekili Şimdi İstifa Ediyor | Vadodara haberleri

EkoIte

Member

Vadodara: Sadece bir ay sonra Dinesh Patel takma adı Dinu Mama, halk arasında Baroda Süt Ürünleri olarak bilinen Baroda Bölgesi Kooperatif Süt Üreticileri Birliği Limited’in Başkanlığından istifa etti, şimdi Süt Ürünleri Başkan Yardımcısı G. B. Solanki de istifa etti.
Dinu Mama geçen ay başkan olarak istifa ettikten sonra, Solanki süt ürünleri birliğinin başkan vekilliğine atandı.
İlçe sütçüler birliğinde siyaset, Savlı’nın BJP MLA’sından bu yana kaynıyor Ketan Inamdar işe alım sürecinde yolsuzluk ve kayırmacılık iddialarıyla süt yönetim kurulu üyelerine karşı bir dizi iddiada bulundu.
Inamdar, mandıranın dışında bir ‘dharna’ düzenlemekle tehdit ettikten sonra, yönetim kurulu üyeleri pozisyonlarını netleştirdi. Ancak BJP MLA, Pazartesi günü mandırada sembolik bir protesto düzenlemişti.
Ancak Solanki, başkan vekili ve başkan yardımcılığı görevinden gönüllü olarak istifa etmeye karar verdiğini söyledi.
Görevden ayrılma kararını açıklarken medya mensuplarına “Ne BJP’den ne de herhangi bir MLA’dan üzerimde kesinlikle bir baskı yok” dedi. Süt birliğinin müdürü olarak kalacak.
“Baroda Süt’ün büyümesi gerektiğine kesinlikle inanıyorum. İstifam mevcut duruma bir nebze de olsa barış getirecekse, mandıranın iyileştirilmesi ve sorunsuz çalışması için görevimden istifa etmeliyim” dedi.
Bekleyen politika kararlarıyla ilgili olarak, yeni başkan ve başkan yardımcısının mandıranın gelecekteki kararları hakkında bir görüşme yapması gerektiğini söyledi. Baroda Dairy’nin iki buçuk yıllık başkan ve başkan yardımcılığı süresi bu yılın Haziran ayında sona eriyor.