Anne oğlunun inkarıyla uzun süre sarılmayı bekliyor | Sure Haberleri

EkoEr

New member

SURAT: Altı uzun yıllık bir bastırılmış korkuydu, sonra taştı Sufiya Mansuri, kayıp ve bulunan oğlu Anees’le (adı değişti) nihayet tanışan bir anne. Ancak nihayet ailenin yeniden bir araya gelme zamanı geldiğinde, altı yaşındaki çocuk annesini tanıyamaz hale geldi ve Mansuri’nin dünyası başına yıkıldı.
Ancak minör, annesinin onu kucaklama tekliflerini reddetmesine rağmen, Mansuri’nin annelik içgüdüsü inancında sarsılmaz kaldı. Şaşkına dönen anne, “Umudumdan vazgeçmedim ve oğlumu geri almak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.
Anees, doğumundan altı saat sonra şehrin yakınlarındaki Kathore köyündeki bir Toplum Sağlığı Merkezinden (THC) kaçırıldı. O zamandan beri Mansuri ve kocası Mohammad Ali, kader onları şaşırtana ve oğulları Pazartesi günü bulunana kadar çocuklarıyla yeniden bir araya gelme umutlarını tamamen yitirmişlerdi.
“İlk başta inanamadım. Karakolda ona sarılmaya çalıştım ama yaklaşmayı reddetti. Sufiya TOI’ye söyledi. Çocuk onu çocukluğundan beri ilk gördüğünden beri tanımamıştı.
“Bebeğim doğduktan sonra, kaçırılmadan önce sadece iki kez emzirebildim. Artık hayatımın geri kalanında oğlumla yaşamayı umuyorum” diye ekledi Mansuri.
Çiftin iki kızı var ve Sufiya Ocak 2017’de bir erkek çocuk dünyaya getirdi. “Bir oğlumun doğumuna sevindim ama bu mutluluk uzun sürmedi. Kaçırma, aile arasında anlaşmazlığa neden oldu, ancak polise minnettarım” dedi.
Çift, çocuğun DNA profili çıkarıldıktan sonra muhtemelen çocuğun velayetini alacak. “Kurtarıldıktan sonra çocuk, bir çocuk yurduna gönderildi ve mahkeme tarafından DNA profilinin çıkarılmasına ve ebeveynlerle eşleştirilmesine karar verildi. Anne ve babanın raporuyla uyuşması halinde mahkeme kararıyla velayet verilecek” dedi.
Surat ilçesindeki Kamrej polisi, Karjan’da çocuğun izini sürdü ve Kamlesh’i tutukladı Oad, 108 Ambulans Servisi’nde acil tıp teknisyeni (EMT) ve eşi Nayna. Tıbbi sorunlar Nayna’yı çocuksuz bıraktı ve ardından 2017’de Kim’de EMT olan Oad çocuğu CHC’den kaçırdı.