Vadodara: Vadodara’daki suç departmanı, hadım kılığına girerek bir çifti aldattığı iddia edilen bir adamı tutukladı.
Mahesh ParmarRajkot sakini , çiftin birkaç gün önce polise şikayette bulunmasının ardından gözaltına alındı. Polis, insanları dolandırmak için hadım kılığında şehri ziyaret ettiğini söyledi.
13 Mart’ta hadım kılığına giren Parmar, çifte Waghodia Yolu üzerindeki evlerine yaklaştı. Daha sonra çifte bebek isteyip istemediklerini sordu ve puja yapmalarını önerdi.
Sanık daha sonra şikayetçiden 1.200 Rs ile birlikte bir altın yüzük ve altın zincir istedi. Tanvi Manvar ve onun kocası.
Parmar onlara bir tapınakta puja yapacağını ve bir süre sonra geri döneceğini söyledi. Geri dönmeyince çift aldatıldıklarını anladı.
Suç ekibi dedektifleri, Parmar’ın izini sürdü ve onu Panigate polis karakoluna teslim etti.
Polis, Parmar’ın Ahmedabad, Surat, Kutch, Vadodara, Gandhinagar, Godhra ve diğer eyaletlerde hadım kılığına girmek ve insanları dolandırmaktan 15 suçla itham edildiğini söyledi. Bharuh. TNN