Abhayam ekibi evliliği kurtardı | Vadodara haberleri

EkoIte

Member
Vadodara: Kızlarının hayatının aşkıyla evlenme kararı konusunda bir çift arasındaki anlaşmazlıklar o kadar şiddetliydi ki ikili ayrılmanın eşiğindeydi. Durum danışmanlar tarafından kurtarıldı. Abhayam kadınlar için yardım hattı.
Yardım hattındaki kaynaklara göre, evde yaşayan bir kadından bir telefon almışlar. Vagodia kocası tarafından taciz edildiğini iddia etti. Bir yardım hattı ekibi evine ulaşıp durumu anlamaya çalıştığında, kadının kocasının onu taciz ettiği ve hatta kızlarının sevdiği bir adamla evlenmek istemesi nedeniyle onu boşamaya karar verdiği ortaya çıktı.
“Anne kızının kararını desteklerken, koca karşı çıktı. Anlaşmazlık öyle bir boyuta ulaştı ki anne, kocası tarafından taciz edildi. Hatta kızının kararını desteklemeye devam ederse onunla evliliğini bitireceğini bile söyledi” dedi.
Danışmanlar adama kızının büyüdüğünü ve istediği gibi evlenebileceğini açıkladı. Buna rağmen, evlenmeden önce ailesine güvenmeye çalıştı. Ayrıca babanın evliliğe karşı olmasının temel sebeplerinden biri de kızının ilişki yaşadığı gencin farklı bir kasttan olmasıydı.
Danışmanlar, babayı kızının seçtiği adamla tanışmaya ve evliliğe karar vermeden önce ailesiyle de ilgilenmeye ikna etti.
Adam kabul etti ve sonra kararını verdi.