VADODARA: 104’ü kız, 289’u erkek olmak üzere toplam 393 öğrenciye diplomaları verildi. GSFC Üniversitesi. Davet töreni Pazar günü Vadodara’daki Gübre Nagar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Padma Sri Dr. Hindistan Hükümeti’nin eski baş bilim danışmanı Krishnaswamy Vijay Raghavan, Teknoloji Okulu, Bilim Okulu ve Yönetim Okulu’nun her akışında birinci olan dokuz öğrenciye altın madalya verdi.
Dr. Raghavan konuşmasında, gelişmiş dünyaya daha fazla kaynak sağlayarak çözülebilecek az gelişmiş dünyanın sorunlarının altını çizdi. Öğrencileri fikri mülkiyetin potansiyelinden yararlanmaya teşvik etti.
GSFC Üniversitesi Başkanı PK TanyaGujarat Hükümeti’nin eski Ek Baş Sekreteri IAS (emekli), öğrencilere dereceleri verdi.
Taneja, üniversitenin iki dersten 19 programa büyümesini ve Milli Eğitim Politikası (YEP) doğrultusunda altyapı ve çeşitli girişimler açısından gelişimini besledi.
Rektör Magnificus Dr. Nikhil Zaveri üniversite raporunu sundu. Davet törenine GSFC Üniversitesi Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile hükümet yetkilileri katıldı.