2022 Dünya Mirası Haftası’nı kutlamak için ‘birleşme’ | Vadodara haberleri

EkoIte

Member
VADODARA: MS ÜniversitesiMüzecilik bölümü, Hindistan Arkeolojik Araştırması (ASI) ve Uluslararası Müzeler Konseyi (ICOM) Hindistan ile birlikte 2022 Dünya Mirası Haftası’nı kutlamak için ‘Confluence’ düzenleyecek. Bilgiyi zenginleştirmeyi, okul çocuklarında becerileri geliştirmeyi ve müfredatlarını tamamlamayı amaçlayan hafta boyunca mimari mirasın tanıtımı.
Multidisipliner ve interdisipliner bakış açılarını benimseyerek fotoğraf sergisi, infografik paneller, uygulamalı etkinlikler, bulmacalar, bilgi yarışması oyunları, kukla, halk oyunları ve çağdaş sanatçıların yansımalarını içerir.
“Etkinlik, ziyaretçilere, özellikle de okul çocuklarına, Rani-Ki-Vav ve şampiyon”, dedi Profesör Ambika Patelmüzecilik daire başkanı
“Bu etkinlik, sürdürülebilir koruma ve koruma için toplumun aktif katılımını teşvik etmek üzere mimari mirasın kültürel erişilebilirliğini iyileştirmeye yönelik bölümümüzün taahhüdünün bir parçasıdır” dedi.
“şemsiyesi altında Milli Eğitim Politikası Girişim, eğitim hizmetlerini orta ve lise müfredatını tamamlayacak şekilde genişletme ve müzecilik yüksek lisans öğrencilerinin yayım hizmetlerini tasarlama ve uygulama kapasitelerini geliştirme çabamızdır.”