Surat: İçinde endişeli bir anne Navsari yaklaştı Abhayam Pazar günü, taciz edici dil kullanmaya devam eden yetişkin çevrimiçi arkadaşıyla sohbet etmeyi bırakmayan 16 yaşındaki kızı için yardım arıyor.
Anne, 32 yaşındaki adamın mobil uygulamada sohbet ederken kızına şiddet uyguladığını fark etti. Telefonunu kontrol ettiğinde, kendisini uzun süredir taciz eden aynı kişiyle sohbet ettiğini keşfetti. Kız öğrenci ile adamın konuşmasını durdurmak için birkaç başarısız girişimden sonra, kadın yardım hattından yardım istedi.
Kadın, kızının saatlerce telefonda konuştuğunu da gördü. “Kız, yaklaşık bir yıl önce Instagram’da adamla sohbet etmeye başladı. Daha sonra annesinin telefonunu kullandı” dedi.
“Anne daha sonra kızının konuşmasını engellemeye çalıştı ve adamı da uyardı. Ancak sohbet etmeye devam ettiler ve dışarıda da tanışmış olabilirler” diye ekledi danışman. Bir yıl önce eşini Covid-19’dan kaybeden kadın, ardından terzilik yaparak iki kızını büyütmek için para kazandı. Geçenlerde en büyük kızına bir cep telefonu vermişti.
“Bundan sonra adamla konuşmaya devam etti. Adamın kendisini defalarca taciz etmesine rağmen kızın adamla konuşmaya devam ettiğini görmek inanılmaz” dedi.
“Kızın, adamın etkisinde kalmış olması ve onunla konuşmaktan kendini alamamış olması mümkün. Abhayam danışmanları onu ikna etmeye çalıştı ve onu zorladı. kaldırmak cep telefonundan aplikasyonu” diyen yardım görevlisi, adamla da iletişime geçip onu uyardıklarını sözlerine ekledi. yasal anne tekrar şikayet ederse yapılacaklar.