18 IAS görevlisi transfer edildi, yeni sorumluluklar verildi | Ranchi haberleri

MarMe

New member
Ranchi: Personel, İdari Reform ve Devlet Dili Bakanlığı Perşembe günü bir düzineden fazla sorumluluk devreden ve yeni sorumluluklar atayan bir bildiri yayınladı IAS devletin memurları.
Duyuruya göre, kırsal çalışma baş sekreteri Ajay Kumar Singh’e panchayati raj departmanı tarafından ek bir iş verildi. Karayolu Taşımacılığı Sekreteri Rajesh Kumar Sharma Çalışma, İstihdam ve Eğitim Sekreteri olarak atandı. Sekreter, Çalışma, İstihdam ve Eğitim, Praveen Kumar Toppo, Güney Chhotanagpur Komiseri olarak atandı. Sekreter, Planlı Kabile, Planlı Kast, azınlıklar ve geri sınıf refahı, K Srinivas, ulaşım departmanı için ek sorumluluğa sahip olacak.
Özel Tüketim Komiseri Kamleshwar Prasad Singh, Özel Sekreter, Çalışma, İstihdam ve Eğitim olarak transfer edildi. Komiser, Kabile Refahı, Mukesh Kumar, Shree Krishna Kamu Yönetimi Enstitüsü Direktörü olarak atandı. Arazi Edinim Direktörü, Uma Shankar SinghJharkhand Silahlı Polisi için bilgi teknolojisinden sorumludur.
İstihdam ve eğitim müdürü Neha Arora, içme suyu ve hijyenden sorumlu ek sekreter olarak atandı. Ek Sekreter, Planlama ve Geliştirme, Sanjeev Kumar Besra Çalışma Komiseri olarak atandı. Kalkınmadan Sorumlu Komiser Yardımcısı (DDC) Dumka, Karn Satyarthi, Tüketimden Sorumlu Komisyon Üyesi olarak transfer edildi. DDC Lohargdaga, Garima Singh, Yüksek Öğrenim Direktörü olarak atandı. DDC Çiftliği, Vishal Sagar, bilgi işlem direktörü olarak transfer edildi. DDC Koderma, Lokesh Mishra, şimdi Kabile Refahı Direktörü olarak görev yapacak.
Okul Eğitimi Ortak Sekreteri Abhijit Sinha, Jharkhand Medikal ve Sağlık Altyapısı Geliştirme ve Tedarik Şirketi Limited Genel Müdürünün ek liderliği altında olacaktır. Ortak Sekreter, Çalışma, Rituraj, DDC Koderma olarak yeniden atandı.
Şehir Komiseri, Medinipur, Sameera S, DDC Lohardaga olarak yayınlandı. Ortak Sekreter, ST-SC, Ravi Anand, DDC Palamu olarak transfer edildi. İçme Suyu ve Sanitasyon Ortak Sekreteri Dinesh Kumar Yadav, DDC Ranchi olarak atandı.